Belgen eten veel te weinig vis

Uit onderzoek van de rijksuniversiteit van Gent is gebleken dat de visconsumptie in België ‘veel te laag’ is.

Wat consumenten het meest stoort aan vis zijn de prijs, de geur, graten en het gebruiksongemak. Ook het feit dat doorgaans niet alle gezinsleden vis lusten, komt de animo om vis op tafel te zetten niet ten goede.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Belgen eten veel te weinig vis | Schuttevaer.nl

Belgen eten veel te weinig vis

Uit onderzoek van de rijksuniversiteit van Gent is gebleken dat de visconsumptie in België ‘veel te laag’ is.

Wat consumenten het meest stoort aan vis zijn de prijs, de geur, graten en het gebruiksongemak. Ook het feit dat doorgaans niet alle gezinsleden vis lusten, komt de animo om vis op tafel te zetten niet ten goede.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer