Dekschuit wordt partyschip

‘Het boottochtje alleen is op zich niet belangrijk. Met de Limburgia varen moet een totaal-beleving zijn. Als de passagiers bij ons van boord gaan, moeten ze de beste herinnering meenemen aan een heerlijk dagje uit: toeristisch en culinair.’ Dat is de opvatting van Michel Philtjens, zaakvoerder van de Hasseltse rondvaartrederij Limburgia, die hij samen met zijn broer Stefan uitbaat.

Dekschuit wordt partyschip

Varen en eten is core-business van rederij Limburgia

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Dekschuit wordt partyschip | Schuttevaer.nl

Dekschuit wordt partyschip

‘Het boottochtje alleen is op zich niet belangrijk. Met de Limburgia varen moet een totaal-beleving zijn. Als de passagiers bij ons van boord gaan, moeten ze de beste herinnering meenemen aan een heerlijk dagje uit: toeristisch en culinair.’ Dat is de opvatting van Michel Philtjens, zaakvoerder van de Hasseltse rondvaartrederij Limburgia, die hij samen met zijn broer Stefan uitbaat.

Dekschuit wordt partyschip
  • Varen en eten is core-business van rederij Limburgia

  • Rederij viert 20-jarig bestaan

Door Justin Gleissner
Dit jaar bestaat de rederij 20 jaar en dat werd zondag 26 februari gevierd met een open-bootdag. Met enig vlagvertoon, met hapjes en drankjes konden de bezoekers alvast kennismaken met het rondvaartprogramma voor 2017. Ook de plannen voor de ombouw van het schip werden nader toegelicht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer