Lau volgt Lau op achter de tap

Lau Pols jr. (45) neemt 1 januari Café Promenade over van zijn vader Lau sr. (65). Lau jr. ziet de overname niet als een grote stap, want hij werkt al 26 jaar bij zijn vader in loondienst en hij maakt nu ook zo’n zestig tot zeventig uur in de week, met uitschieters naar boven als er feesten zijn. Het grootste verschil is dat hij straks schulden krijgt, zegt hij.

Lau volgt Lau op achter de tap

Pols junior wilde het café al eerder overnemen, maar vanwege de verhuizing kwam het er niet van. Café Promenade zat namelijk een enkele jaren in een bouwkeet, omdat het gebied rondom de Maashaven op de schop ging. Na de overname zal er niet veel veranderen. ‘De opzet van het café is goed. Wel wil ik meer maaltijden gaan verzorgen. Ik denk daarbij aan stamppotjes. Nu is onze kaart vrij standaard. Dat wil ik veranderen. Ik haal namelijk de meeste voldoening uit mijn werk als ik in de keuken sta. Ik vind koken leuk.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Lau volgt Lau op achter de tap | Schuttevaer.nl

Lau volgt Lau op achter de tap

Lau Pols jr. (45) neemt 1 januari Café Promenade over van zijn vader Lau sr. (65). Lau jr. ziet de overname niet als een grote stap, want hij werkt al 26 jaar bij zijn vader in loondienst en hij maakt nu ook zo’n zestig tot zeventig uur in de week, met uitschieters naar boven als er feesten zijn. Het grootste verschil is dat hij straks schulden krijgt, zegt hij.

Lau volgt Lau op achter de tap

Pols junior wilde het café al eerder overnemen, maar vanwege de verhuizing kwam het er niet van. Café Promenade zat namelijk een enkele jaren in een bouwkeet, omdat het gebied rondom de Maashaven op de schop ging. Na de overname zal er niet veel veranderen. ‘De opzet van het café is goed. Wel wil ik meer maaltijden gaan verzorgen. Ik denk daarbij aan stamppotjes. Nu is onze kaart vrij standaard. Dat wil ik veranderen. Ik haal namelijk de meeste voldoening uit mijn werk als ik in de keuken sta. Ik vind koken leuk.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer