DieselEnginesOnline

DieselEnginesOnline is sinds april 2014 gevestigd in een gloednieuw pand aan de Augustapolder 11 in Barendrecht. Er is drie keer meer ruimte om de voorraad aan Cummins onderdelen, Cummins motoren en D-I keerkoppelingen op te slaan.

DieselEnginesOnline
  • Stand 282

De keerkoppelingen zijn afkomstig uit Zuid-Korea. Er zijn alleen al in de Benelux en Duitsland meer dan 1500 succesvolle installaties gedaan. De keerkoppelingen zijn leverbaar voor scheepsmotoren van 40 tot en met 1500 pk, in verschillende reducties. Begin dit jaar zijn twee nieuwe D-I keerkoppelingen geïntroduceerd, de DMT460HL en de DMT560HL. Tijdens de beurs vertellen wij u graag meer over deze nieuwe types keerkoppelingen.

Motoren

DieselEnginesOnline levert originele onderdelen en motoren voor Cummins en Caterpillar dieselmotoren. Alle onderdelen worden rechtstreeks geïmporteerd uit Amerika en daardoor zijn de prijzen scherp en zeer concurrerend. Ook Fleetguard filters zitten in het leveringspakket van DieselEnginesOnline.

Twee Cummins-gecertificeerde monteurs werken full time aan het reviseren van Cummins brandstofpompen, injectoren, turbo’s en cilinderkoppen. DieselEnginesOnline beschikt tevens over alle faciliteiten om te reviseren, testen en kalibreren. Door gebruik te maken van betrouwbare testapparatuur (Hartridge) en de door alle aan slijtage onderhevige onderdelen te vervangen door nieuwe originele Cummins-onderdelen, kunnen wij betrouwbare, gereviseerde brandstofpompen en injectoren leveren.